Disclaimer

De website Thuisarts.nl wordt gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG of wij).

Wij proberen ervoor te zorgen dat de informatie op Thuisarts.nl klopt en begrijpelijk is. Om de informatie te maken, gebruiken wij medische richtlijnen voor huisartsen, medisch specialisten en andere zorgverleners.

Uw situatie kan anders zijn dan de situaties zoals beschreven in de teksten op Thuisarts.nl. Voor een persoonlijk advies over uw situatie kunt u contact opnemen met uw huisarts. Uw huisarts kent u en weet hoe uw gezondheid is.
De informatie op Thuisarts.nl is niet bedoeld als vervanging voor contact of een afspraak met uw huisarts of medisch specialist. Het NHG is niet verantwoordelijk voor uw schade als gevolg van het gebruik van de adviezen op Thuisarts.nl.

Thuisarts.nl is van het NHG. U mag de afbeeldingen, teksten, films, keuzehulpen en andere informatie op Thuisarts gebruiken voor uzelf en uw naasten en ook met hen delen.

De intellectuele eigendomsrechten en andere rechten op de afbeeldingen, teksten, films, keuzehulpen en andere informatie op Thuisarts.nl zijn van het NHG of van organisaties waarmee het NHG samenwerkt. Dat betekent dat u alles wat wij hebben gemaakt op Thuisarts niet op bijvoorbeeld andere websites mag gebruiken. Dit mag alleen als het NHG zegt dat dit wel mag. Als u teksten, films, keuzehulpen of andere informatie van Thuisarts.nl ergens anders wilt gebruiken, moet u dit dus altijd eerst vragen aan het NHG.

Als u op uw website een hyperlink wilt plaatsen naar Thuisarts.nl, dan mag dit. U hoeft dit het NHG niet te vragen.