Wie maken Thuisarts.nl?

Er zijn 3 organisaties verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Thuisarts.nl. Dat zijn:

Thuisarts.nl is door artsen gemaakt om één plek te hebben waar iedereen betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte kan vinden. Zo werken de meeste artsen in Nederland mee aan Thuisarts.nl. Dat gebeurt via organisaties waar zij lid van zijn: huisartsen zijn lid van het NHG, en specialisten van de organisaties die samen de FMS vormen.

Deze mensen maken Thuisarts.nl

Thuisarts.nl bestaat uit vier afdelingen.

De grootste afdeling is Online Content. Dit team maakt alle inhoud op Thuisarts.nl. In het team werken arts-redacteuren, tekstredacteuren, een beeldredactie en een hoofdredactie. Zij zorgen dat er steeds nieuwe inhoud op Thuisarts.nl komt. En ze zorgen dat alle informatie blijft kloppen.

Een andere afdeling is Research & Development. De mensen van deze afdeling onderzoeken hoe we Thuisarts.nl nog beter kunnen maken. En ze onderzoeken wat de gebruikers van Thuisarts.nl vinden dat er beter kan.

Er is ook een afdeling Dataservices. Hier werken technische experts. Zij zorgen dat Thuisarts.nl goed blijft werken. En ze zorgen dat de informatie van Thuisarts.nl ook bij andere websites en apps komt.

Ook is er een afdeling Strategie & Organisatie. Hier werken mensen die alle ontwikkelingen bij Thuisarts.nl organiseren.

Meer informatie over Thuisarts.nl