Nieuws

Thuisarts.nl is vernieuwd

Betere zoekmogelijkheden, beter leesbaar
Foto nieuwe homepage

Vandaag is een nieuwe versie van Thuisarts.nl gelanceerd. Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.

Een van de verbeteringen voor de 1,7 miljoen maandelijkse bezoekers is dat het zoeken beter en makkelijker gaat. Ook zijn de korte films beter vindbaar, en is het navigeren binnen de website makkelijker en overzichtelijker.

We zijn benieuwd naar uw reacties. Laat ons weten wat u van de nieuwe versie vindt. Dat kan het gemakkelijkst via de knop ‘Vond u deze informatie nuttig?’ op Thuisarts.nl of stuur een e-mail naar info@thuisarts.nl

Bron: Nederlands Huisartsen Genootschap, 2 augustus 2017

Geplaatst op 02 augustus 2017

Meer nieuws

  • Alcohol tijdens de introductietijd

    Adviezen voor alcoholgebruik
    Deze week begint in enkele studentensteden de introductietijd. Een mooie en gezellige periode aan het begin van je studietijd. Vaak met alcohol. Kijk voor de effecten van alcohol op je gezondheid en tips op Thuisarts.nl.
    Verder lezen
  • Er is veel media aandacht voor een artikel van Britse artsen, waarin staat dat het afmaken van een antibioticum-kuur niet altijd nodig zou zijn. Het algemene advies om een kuur af te maken geldt echter nog steeds in Nederland.
    Verder lezen